‘Performance with Purpose’ vormt de basis van PepsiCo: het tegelijkertijd leveren van uitmuntende financiële prestaties, duurzame groei en aandeelhouderswaarde. In de praktijk betekent Performance with Purpose dat PepsiCo een breed assortiment van voedingsmiddelen en dranken biedt, van lekker tot gezond; continu zoekt naar innovatieve manieren om de milieu-impact te minimaliseren en operationele kosten te verlagen; wereldwijd een veilige en inclusieve werkomgeving biedt aan zijn werknemers, en de lokale gemeenschappen waarin het bedrijf actief is respecteert  en ondersteunt, ook in de vorm van investeringen. 


Performance with Purpose

Performance with Purpose is onze visie op hoe we ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat ons financiële succes – Performance – hand in hand moet gaan met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid – Purpose. Alleen op deze manier kunnen we duurzaam groeien. Deze overtuiging is diep verankerd in onze bedrijfsstrategie en is terug te vinden in alles wat we doen.Performance with Purpose


Lees meer Bekijk Video

"Performance with Purpose means just what it says. It is delivering results in the right way, in a sustained way. It means we live our values and do so in a way that fuels our performance. We like to think of it as the way we strive to 'future-proof' PepsiCo." — PepsiCo Chairman and CEO Indra Nooyi

Voeding en Gezondheid


PepsiCo vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een verantwoord voedingspatroon bij de consument. Dit doet PepsiCo door met huidige en nieuwe producten in te spelen op belangrijke gezondheidstrends zoals zout- en suikerverlaging, vetverlaging en een verantwoorde vetzuursamenstelling, zonder daarbij concessies te doen aan smaak.


Milieu


Wij zien het als onze taak om in de gehele productieketen rekening te houden met het milieu. Dit houdt in dat wij voortdurend streven naar een lagere belasting van het milieu. Wij werken daarom continu aan het verduurzamen van onze processen en productie..


Onze mensen


Wij zijn ervan overtuigd dat onze huidige en toekomstige groei en succes worden gedragen door onze medewerkers.


Communities


PepsiCo biedt zijn werknemers wereldwijd een veilige en inclusieve werkomgeving, houdt in de gehele productieketen rekening met het milieu en vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een verantwoord voedingspatroon bij consumenten. Daarnaast respecteert en ondersteunt PepsiCo ook de lokale communities (gemeenschappen) waarin we als bedrijf actief zijn. Dit doen we door onze medewerkers bij vrijwilligerswerk te betrekken en bij te dragen aan projecten en initiatieven die een positieve uitwerking hebben op de (lokale) gemeenschap. "We have to earn the license to operate" - Indra Nooyi, CEO, 2014.


Back to top